Autópálya matrica

Miért éri meg akár egy vagy több havi autópálya matricát vásárolni online?

2016. június 14. - IldikóM

Június 1-jétől van lehetőség féléves autópálya matrica vásárlásra a személyautót vezetőknek. Az online pályamatrica vásárlással több szempontból is spórolhat.

kxere1.jpg Annak, aki az éves autópályamatrica híve, június 1-jétől féléves matrica vásárlását teszik lehetővé D1, azaz személyautó kategóriában. Az autopalyamatrica.hu oldalán megrendeléskor egyetlen kattintással lehet vásárolni félévre érvényes matricát, amely az érvényességi idő kezdetétől a végéig egyetlen perc kimaradása nélkül biztosít jogosultságot.

Előnye, hogy EGYSZER KELL CSAK MEGRENDELNI, kifizetni és fél évig vagy a megrendelt hónapokig el lehet felejteni a pályamatrica problémát.6ho.pngIdővel ez a 6 hónap mindig változni fog és ahogy közeledik az év vége, úgy lesz a 6 hónapból 5hó, 4hó, 3hó, 2hó a főoldalon automatikusan.

De az online matrica vásárlással akár már 1 havi megrendelésnél is spórolhatunk.

 

Mennyit is takaríthatunk meg a matrica Interneten keresztüli vásárlásával?

Ha eddig a matrica vásárlását mobilelőfizetőnk szolgáltatásán keresztül vásároltuk, akkor megrendelésenként akár bruttó 200-340Ft-ot, ami a tranzakciós díjat jelenti, és még hozzá számolhatjuk az előfizetésünktől függő SMS díját is.

Ha egyszerre rendeljük meg a 6 hónapra az e-matricát a fenti összeghez jön még hozzá 240Ft kényelmi díj kedvezmény.

Figyelembe véve a tranzakciós díjat, egy átlagos SMS díját és az e-matrica vásárlási díjakat egy fél évre számolva, akár 2000Ft spórolást is jelenthet az online vásárlás.

 

Mit spórolunk még akár 1 havi matrica online megrendelésével?

-   felesleges STRESSZT hiszen kényelmesen otthon vagy az okostelefonunkon keresztül bárhol, bármikor,   amikor nekünk tetszik, akkor rendelünk.

-   IDŐT, mert NEM ÁLLUNK SORBA hosszasan és idegesen a benzinkútnál, miközben a családunk türelmetlenkedik.

-   és FELESLEGES AGGÓDÁST, mert nem mellesleg NEM JAJDULUNK FEL az autópályára felhajtva, hogy „Úristen elfelejtettem matricát vásárolni most mi lesz...” kérdéssel. Majd gyorsan mégis megrendeljük telefonon vagy keresünk egy benzinkutat, de addig is izgulunk, hogy akkor amíg ez megtörtént, vajon lefotóznak, megbüntetnek vagy mi történik majd.

 

Igaz, hogy a havi matrica vásárlással lehet bónusz napokat nyerni?

Igen! 6 hónapra az IDŐNYERESÉG 6 NAP, mivel a törvény szerint a havi matrica adott hónap adott napjától a következő hónap ugyanazon napjának végéig tart, azaz minden egyes hónap + 1 nap.

Így a fél évre szóló matrica vásárlás a havi megrendelésekhez képest a féléves időszakot optimálisan 4-6 nappal megnöveli.

Azoknak a vásárlóknak, akiknek ezek a plusz napok jelentik a legnagyobb előnyt a azt ajánljuk, hogy legkésőbb június 26-án 23:59 percig indítsák el a megrendelésüket. Így nem maradnak le egyetlen bónusz napról sem.

 

Mit tanácsolunk a nyaralni indulóknak?

Akik nyaralásuk helyszínét autópálya igénybevételével tervezik megközelíteni javasoljuk, hogy ne hagyják az utolsó pillanatra az autópálya matrica vásárlást. Tapasztalat, hogy a matrica vásárlás valahogy sokszor elfelejtődik a sok tennivaló között és kellemetlen pillanatokat szerezhet, ha a jól megérdemelt nyaralásunkból hazatérve vár egy büntetés a postaládánkban.

Érdemes már most

  • elkezdeni az útvonal tervezését,
  • ellenőrizni a fizetős szakaszokat,
  • begyűjteni az autópálya díjakat és
  • akár már meg is vásárolhatják az autópálya matricát online az autopalyamatrica.hu oldalon, ha magyarországi utakon autóznak, de a külföldi matricák többsége is beszerezhető az Interneten.

automatrica.png

 

 

 

Parkoljon velünk!

Az autópálya matrica mellett, a fizetős parkolást is megoldhatja voXpay Parkolás alkalmazásunkkal. Az applikációból internet kapcsolattal, SMS-sel, vagy akár telefonhívással is parkolhat. Töltse telefonjára a voXpay Parkolás-t.

unnamed.pnggoogle.pngwindows.png

A bejegyzés trackback címe:

https://automatrica.blog.hu/api/trackback/id/tr118810090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása