Autópálya matrica

Figyelem! Néhány nap múlva lejár az éves és megyei matricák érvényessége!

2017. január 25. - adoman

 

Érdemes odafigyelni arra, mielőbb megvásárolják az idei évre az autópálya matricákat, mert a 2016-ban vásárolt éves – megyei és országos - matricák érvényessége 2017 Január 31-én éjfélkor lejár!!

Az új matricát legegyszerűbben az interneten keresztül lehet beszerezni az www.autopalyamatrica.hu oldalon vagy okostelefonon ugyanerről a web címről. Vásárláskor érdemes ellenőrizni a rendszámot és a díjkategóriát. A hibás, vagy nem érvényes matrica esetén a pályahasználati pótdíj 15.000 Ft. Az autópálya matrica díjak ebben az évben nem változnak. A most megvásárolt éves matricák 2018. január 31-ig érvényesek.

www.autopalyamatrica.hu

 

Van-e érvényes autópálya matricánk?

Számos autósnak problémát jelent,nem tudja van-e érvényes matricája, amit esetleg korábban megvásárolt.  Legújabb szolgáltatásunk használatával már lekérdezhető, egy megadott rendszámú gépkocsi milyen matricával rendelkezik? Megtudható a matrica típusa és érvényessége az alábbi oldalon:

www.autopalyamatrica.hu/ervenyesseg

Fontos tudni, hogy a lekérdezés csak az online és mobiltelefonon keresztül vásárolt matricákra terjed ki, így pl. a benzinkútnál vásárolt matricák érvényességére csak a Nemzeti Útdíjkezelő Szolgálat ügyfélszolgálata tud válaszolni.

Megyei autópálya matrica - térképes tervezés 2017-re

A www.megyeiautopalyamatrica.hu oldalunk teljes körű segítséget nyújt a megyei matricákkal kapcsolatos vásárlási tervezésében. Útvonal megadással megjeleníti az érintett megyéket, javaslatot ad az autópálya matricákra.

Fizetési módok - vásároljon regisztráció nélkül


Vásárolhat átutalással, vagy bankkártyával - gyorsan biztonságosan.

 

www.autopalyamatrica.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://automatrica.blog.hu/api/trackback/id/tr6812154661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása